Romantikken blomstrer i sentrum – Haugesund Sentrum

Romantikken blomstrer i sentrum

Skrevet av Haugesund Sentrum - torsdag, 12 februar 2015

Blomster er et «must» til Valentines dagen og her får du se hvilke som er garantert suksess. Hos Ekornsæters blomsterforetning får du buketter i alle prisklasser, størrelser og varianter. De koselige jentene står klar til å finne en bukett som er perfekt for din kjære. Visste du at denne blomsterforetningen har eksistert i 90 år?

Nydelige røde roser er en klassiker, og røde roser symboliserer «jeg elsker deg» i følge «blomsterspråket.

De har også ett stort utvalg i konfekt, sjokolader og fine kort.

Du kan bestille blomster levert på døren, enten ved å ringe dem eller gå via nettbutikken deres på http://www.ekornsatersblomster.no/

En enkel rød rose og en søt hjertesjokolade fint pakket inn for å glede bestemor.

Plukk med deg en fin bukett til din kjære, det gjør så mye å bli satt pris på i hverdagen! Selv om ikke alle bryr seg om selve Valentines day så blir de aller fleste glade for en blomsterbukett, så hvorfor ikke benytte denne dagen til å glede noen du er glad i?

Og husk; det er ikke bare guttas jobb å kjøpe blomster til kjæresten, hva med en bukett til mannen i ditt liv?  Eller en fin bukett til en god venninne man er glad i?

Og ett tips! De har endelig fått inn igjen den populære planten «Corokia». Den rustikke og kule planten har vært svært ettertraktet, så her må du ta deg en tur om du vil sikre deg en av de.

Ekornsæters blomsterforetning finner du i gågaten og på facebook her: https://www.facebook.com/ekornsaeters?fref=ts

De er også på instagram; @ekornsæterblomster