Sol, sykkel og overraskelser i byn på lørdag! – Haugesund Sentrum

Sol, sykkel og overraskelser i byn på lørdag!

Skrevet av Haugesund Sentrum - onsdag, 15 april 2015

På førstkommende lørdag 18 april kl 11-14 er det sykkeldag i sentrum. Værmeldingene ser strålende ut og dette er en flott anledning til å ta med seg både sykkel og familie og tilbringe en gøyal formiddag i Haugesund sentrum.

Sykkeldagen arrangeres av Sykkelbyen Haugesund-Karmøy, og det er lagt opp til et variert og kjekt program. Konferansier på denne dagen er Sigurd Sollien, som vist nok er en ihuga sykkelentusiast selv. Han er blant annet kjent fra programmet «Oppgrader» på TV2, og vil nok skape god stemning.

Hele arrangementet vil foregå på rådhusplassen og det blir mange ulike stands fra spennende aktører;

Politiet stiller med politisykler, Helse Fonna med ambulansesykler, Røde Kors med terapisykkel, Trygg Trafikk med hjelmstand, Hårfagrerittet, og CHK (sykkelklubben) stiller også med stands.

Du kan også få en enkel vårklargjøring av sykkelen din, og her stiller både Spinn og Pedalen opp med stands du kan komme til. Pedalen har også sykkeltaxi og åpen dag i sine lokaler i Haraldsgaten.

Cityride har eget telt og ferdighetsløype for barna.

Fra klokka 12.00 åpner arrangementet og da er det selveste ordføreren Petter Steen Jr. som ønsker oss velkommen.
Klokka 12.30 blir det politikerkonkurranse på sykkel. Dette må jo bare bli morsomt, for her er det mange listetopper som skal stille til valg i høst som kanskje vil gjøre en ekstra innsats på sykkelsetet?
Klokka 13.30 starter sykkelparaden som skal gå gjennom Haraldsgaten. Etter paraden blir det trekning av gevinster, der hovedgevinsten er en el-sykkel til verdi kr. 20.000,-
Det blir også overraskelser underveis for de som er tilstede, medalje til barna som er med i sykkelparaden og masse sykkelglede for liten og stor.
Det er ingen påmelding, så ta turen til sentrum på lørdag!