!Solid - mote for menn – Haugesund Sentrum

!Solid – mote for menn

Skrevet av Haugesund Sentrum - torsdag, 3 september 2015

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

!Solid er en butikk for motebevisste menn, og du finner den i gågaten. Jeg stakk innom for en prat, få vite mer om butikken og deres klær. I butikken møtte jeg Heidi, som er butikksjef og har jobbet i Solid-kjeden siden 2006 og i butikken i sentrum i 4 år. Hun stortrives med å jobbe i sentrum og med sin lange erfaring innen kjeden er hun godt kjent med alle varene de har i butikkog vil gi deg god veiledning når du skal kjøpe deg noe nytt hos Solid.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Da jeg var der viste Heidi og Madel sin favoritt i butikken nå; strikkegenseren. Denne modellen passer faktisk godt til både kvinner og menn, og vi trenger alltids en varm og god strikkegenser nå når det lir mot høst? Denne skal iallefall jeg sikre meg.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tidligere hadde Solid mange forskjellige klesmerker, men nå fokuserer de på sine egne design, og har en flott høstkolleksjon i butikk. Hos Solid har de dresser fra Bertoni og det superpopulære undertøyet fra Calvin Klein. Calvin Klein fikk seg en skikkelig oppsving i år og er tilbake fort fullt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg og Heidi pratet litt om høstens mote for menn, og det er kjekt å se at skandinavisk design fremdeles veldig trendy.  Det enkle, minimalistiske, naturfarger og rene linjer. Lekkert design i skandinaviske farger som lyseblå og duse blåfarger, mørkegrønn og grått. Strikk, burgunder, jeans og rutete skjorter er også hot i høst.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vaffeljakkene er det mange som spør etter, og du får dem i forskjellige varianter. En perfekt høstjakke!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeans selger de mye av på Solid, og faktisk er det også mange damer som elsker jeansene herfra. Så om du ikke finner den perfekte jeans må du ta turen innom Solid. De har mange ulike design og snitt, alle med strech for perfekt passform. Heidi forteller at hos Solid har de mange ulike kunder, både kvinner og menn. Noen handler til ungdommene sine eller mannen sin, studentene kommer ofte innom siden Solid har 15% studentrabatt året rundt. Det er noe studentene setter pris på. Hos Solid er kunden i fokus og Heidi sier at her får du det lille ekstra for en god shoppingopplevelse i sentrum. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Du får et komplett antrekk hos Solid, de hjelper deg med både klær, undertøy og tilbehør som belter, luer, armbånd og veske.

Solid finner du i Haraldsgaten 94, på Facebook her: Solid Haraldsgaten , på instagram:  @solidharaldsgaten og du kan også følge dem på snapchat for live oppdateringer: solidharaldsgt1

Ta turen innom de dyktige og smilende jentene hos Solid for å se de kule høstvarene selv. Ha en fin kveld!