Spennende nye produkter hos SkinTonic Oj.Hanssen – Haugesund Sentrum

Spennende nye produkter hos SkinTonic Oj.Hanssen

Skrevet av Haugesund Sentrum - tirsdag, 10 mars 2015

SkinTonic Oj. Hansen parfymeri og reiseutstyr fått inn 3 nye merker innen hudpleie og skjønnhet, og i dag var jeg i butikken for å få litt informasjon og se på produktene.

Den første serien de presenterer er «Ren». Den ble utviklet av to menn, der den ene hadde en kone som var gravid og hun reagerte plutselig på sine vanlige hudpleieprodukter. Dermed så de et markedsbehov for en serie som var «renere». Ren er en pioner innen bioaktiv hudpleie. De plukker ut bioaktiver fra de naturlige ingrediensene de bruker, slik at de får akkurat den effekten de ønsker.

Ett produkt som er verdt å merke seg er fjorårets produktvinner hos magasinet «Elle»; «Flash Rinse 1 minute Facial». Dette er en forvandlingskur som funker som en super quick fix om du ønsker strålende hud. Den inneholder vannaktivert C-vitamin som gir huden en umiddelbar glød, samtidig som den reduserer fine linjer. Denne må du prøve!

Ren serien har ulike produkter til ditt behov. Den gule serien inneholder fruktsyre, «Micro Polish» masken har både peeling og fruktsyre som gir en dobbel effekt. Den er ikke for mennesker med sensitiv hud, men der er den grønne serien til Ren fin å bruke.

Den blå Ren serien er en basic, og rensene kommer i gel form, skum form, lotion form osv. Her kan du velge det du liker best.

Ren serien er også veldig miljøvennlig. Alt kan resirkuleres, til og med blekket de bruker er laget av soyabønner! De gir også en viss % hvert år til veldediget. Så denne serien er god for huden og gir deg god samvittighet for miljøet.

Skal du ha hjemme-spa kan du smøre deg inn med den deilige «Ren Moroccan body oil».

Innen make-up har Skintonic O.J Hanssen nå en nyhet som heter «YoungBlood«.

Denne serien ble startet av en dame ved navn Pauline Young. Hun arbeidet som klinikkassistent på en plastikk- og dermatologisk avdeling og hun så behovet for sminke som kunne brukes av pasientene deres. Hun hadde erfaring med mange hudtilstander som ble forverret av vanlige make-up og markedet var der for en serie som kunne hjelpe med å dekke og lindre huden etter behandling eller operasjon.

Hun utviklet dermed en make-up med rene, naturlige mineraler og pigmenter uten kunstige fargestoff og hun så at dette virket lindrende på sensitiv hud og gav ansiktet et naturlig utseende. Skintonic O.J Hanssen har ett godt utvalg i disse produktene nå, og her skal du få se noen av de.

Å ha mer markerte øyenbryn er virkelig blitt trendy de siste årene og pene bryn fremhever ansikt og øyne på en bedre måte. Øyenbrynspennen til YoungBlood er genial. Den er utformet på en slik måte at du kan tegne tynne streker, brede streker og øyenbrynshår slik at det ser helt naturlig og fint ut.

De har også et øyenbryns-kit som inneholder alt du trenger til flotte bryn; farge, voks, pinsett og kost. Lite og hendig å ha med seg i vesken.

Mineralpudderet fra YoungBlood får du fra lett dekkende til helt dekkende. Det har lett solbeskyttelse, men det er viktig å påpeke at selv om noen produkter inneholder solfaktor så bør man bruke en høy faktor når det er sol. Dette er alfa og omega innen hudpleie, beskytt huden mot sol.

«Rice powder» er som det ligger i ordet rett laget av ris, og kan brukes både som primer og finishing powder. Altså både før du tar på sminke og som en avslutning.

For deg som er plaget med uren hud eller kviser er deres Anti-shine mattifier – pudder et must have produkt. Det er fargeløst og absorberer oljeoverskudd fra huden samtidig som det gir en langtidsholdbar matt overflate. Den er også antibakteriell.

Innen leppestift har YoungBlood en flott, fuktighetsgivende og pleiende leppestift i flere nyanser. Denne ser litt skarp ut i fargen, men den er nydelig på. Nesten som en vanlig lipsyl med farge og fin glans. Den inneholder også solfaktor som beskytter leppene.

Øyenskyggepalettene til YoungBlood finnes i mange fine farger, og det som er så kjekt med mineralsminke er at du kan få ulike effekter av samme farger. Jobber du hardt med den blir den veldig glansfull og skimrende fordi mineralene knuses, arbeider du mindre med den blir den litt mindre fremtredende.

Maskaraen deres inneholder mye pleie. Den gir ikke et stort volum og lange vipper, da må du jobbe litt med den, men den er veldig delikat og den pleier vippene. Fargen «mink» er brun, men ser mørkere ut på. Den er perfekt for de med lyse hår og vipper som vil fremheve øynene uten det harde og sorte.

Dette representerer litt av utvalget, men det er mange flere flotte produkter i denne serien så gå innom å se på utvalget og spør de flinke damene som jobber der.

Det tredje merket de har fått inn som nyhet er «Declare». Dette merket er for oss med sensitiv hud. De er også den første produsenten som startet med å ha fouks på åpenhet rundt ingredienser, allerede før det ble påbudt. Derfor navnet Declare. Hele serien er laget for sensitiv hud og er en «luksus-serie» til en fornuftig pris. «Immediate Effect Firming Mask » er en maske som gir askepott-effekt. Den har kaviarekstrakt som en ingrediens og huden vil umiddelbart strammes opp og beskytter huden mot stress.

Ta turen innom for å se produktene hos Skin Tonic O.J Hanssen i sentrum. Du kan også finne dem på Facebook her: https://www.facebook.com/ojhanssenhaugesund

Og følg dem på instagram: @skintonicojhanssen