Stort undertøysalg hos Change, her får du noen utvalgte favoritter! – Haugesund Sentrum

Stort undertøysalg hos Change, her får du noen utvalgte favoritter!

Skrevet av Haugesund Sentrum - torsdag, 5 mars 2015

Hei!

Change i Haraldsgaten er en butikk alle kvinner burde være innom en tur. Det å finne riktig bh har mye å si både for holdning, rygg og velvære. Denne butikken har undertøy for alle, fra A cup til L.

De tilbyr over 100 forskjellige størrelser, har stort utvalg i både fasonger og prisklasser.

Jeg vet selv hvor vanskelig det kan være å finne riktig størrelse, hvor mange bomkjøp jeg har hatt og hvor irritert jeg har stått i prøverommet med ørten bh`er.

Hos Change måler de deg slik at du finner akkurat riktig bh til deg. Første gang jeg trødde inn dørene hos Change var jeg litt nervøs når jeg skulle spørre om å bli målt. Jeg trodde nemlig at jeg måtte stå toppløs for at de skulle måle. Men det trengs ikke, her kan de sakene sine og måler enkelt og greit utenpå genseren du har på deg.

Butikken oppgraderes nå og de har fått nye medarbeidere. Vårrengjøringen er i gang og de skal gjøre plass til mange skjønne vår- og sommernyheter. Jeg har fått en sniktitt på noen nyheter, og jeg kan love dere mye lekkert!

Men på salget kan dere virkelig sikre dere noen delikate og fine undertøysett.

Mega ryddesalget startet kl 10 i dag, og det jeg var nede før åpning og plukket ut noen perler til deg. Alle BH på salget koster 200kr og truser 100kr, uansett førpris.

Det betyr at du får ett helt undertøysett til 300 kr!!

De har undertøysett i nydelig, duse pasteller, skarpe farger, sorte, hvite, med og uten padding, til hverdags og til pent. 

Noen har lekre detaljer, som denne:

Og jeg falt helt for dette fantastisk sett fra Britney Spears sin kolleksjon, så sikret jeg meg.

Det er helt enormt mange flotte undertøysett på salg, og i tillegg har de sin basic kolleksjon med de populære «avhengighetstrusene». Har du prøvd dem? De er så gode at man blir avhengig av dem. God pris og i mange fine farger.

Tar du med deg en venn kan du også plukke ut en valgfri ordinær vare og få 30% på den. Tilbudet gjelder torsdag 5. til lørdag 7.mars hos Change i Haraldsgaten.

Ha en fin dag!