Strandgaten Maling - Gulv - Tapet – Haugesund Sentrum

Strandgaten Maling – Gulv – Tapet

Skrevet av Haugesund Sentrum - torsdag, 2 mars 2017

Strandgaten Maling – Gulv – Tapet holder til helt nord i Haraldsgata, nær Byparken. Her flyttet de inn for noen år tilbake, i nye flotte lokaler. Butikken har godt utvalg i alt innen maling, tapet, gulvbelegg, verktøy og annet tilbehør. Her får du det du trenger til å ta en oppussing hjemme;  enten det er å skifte fargen på veggen til soverommet, eller å legge ny parkett eller male huset utendørs.

Hos Strandgaten Maling – Gulv – Tapet treffer du på hyggelige ansatte med god fagkunnskap. Når vi tok turen innom traff vi på Ivar, Alice og Sandra som jobber daglig i butikken.

img_0323

Butikken har godt utvalg i maling til hjemmet. Jotun er hovedleverandør på maling.

img_0331img_0401

Sandra og Alice forteller at grå og blåtoner på veggen er de mest populære. Linblå og St. Pauls Blue er to av de mest solgte.

img_0402

Skal du fornye husveggene ute? Butikken har godt utvalg i husmaling i alle farger.

img_0334

Folk er flinke til å sprite opp veggene med lekker tapet forteller Alice. Hos Strandgaten Maling – Gulv – Tapet har de stort utvalg i tapeter – her finner du noe for enhver smak!

img_0337

De har leverandører innen tapet som blant annet Borge, Eijffinger, Fantasy, Versace home, Casa deco med mer.

img_0340 img_0348

Tapet fra Eijffinger er populært! Spesielt til barnerommet – her er det mye spreke farger og mønstre!

img_0360 img_0372 img_0377

Sandra viser frem tapet fra Versace home. Hun forteller også at mange velger gjerne å tapetsere en vegg i en eksklusiv tapet.

img_0387  img_0390

Alice viser frem plisségardiner fra Vista, som de nå har begynt å selge. Hun forteller at disse kan du få i alle slags størrelser og farger. Det er mange som kjøper slike gardiner, da folk bygger eller kjøper hus som ikke har standardmål på vinduene. Samtidig er disse også veldig praktiske, da de kan lukkes ned og opp fra både oppe og nede på gardinen.

img_0392 img_0332

Strandgaten Maling – Gulv – Tapet har godt utvalg i korklaminat. Disse tåler veldig mye, og egner seg godt i butikker eller en annen plass som har mye slitasje. De har også parkett, og for tiden er det veldig populært med enstavs-parkett.

img_0403

Tepper på gulvene har også kommet tilbake for fullt. Her kan man få tepper i alle tykkelser og farger.

img_0404 img_0405 img_0409 img_0410

Når man skal pusse opp er det viktig å ikke glemme at man trenger gode redskaper. Alice og hennes kollegaer er alltid behjelpelig med å finne riktig redskap til ditt behov.

img_0414 img_0416 img_0418

img_0425

Velkommen til Strandgaten Maling – Gulv – Tapet!