Student i Haugesund denne høsten? Her er noen must haves! – Haugesund Sentrum

Student i Haugesund denne høsten? Her er noen must haves!

Skrevet av Haugesund Sentrum - fredag, 14 august 2015

 

August bringer mange nye studenter til byen, og det er kjempekjekt.

Jeg var en tur hos All-in for å se hvilke nyheter de har fått inn til høsten, og hvilke produkter som er et «must» for studentene. All-in er en butikk som spesialiserer seg på å ha  de beste sneakers, sport fashion og adidas.

Er du student i Haugesund må du forvente endel regn og vind.

RAINS DK er nummer 1. En superlett regnjakke av dansk design og kvalitet. Den puster så du blir ikke klam, og med den praktiske hetten så holder du hodet tørt også. Deres nye vanntette tote-bag er perfekt for å holde bøker og pcèn tørre på vei til høgskolen en regnværsdag.

 

Denne regnjakken har jeg selv også, og er superfornøyd med den!

RAINS DK er fast i butikk hos All-in og priser fra 349.

Adidasgenser i god bomullskvalitet er både praktisk og kul, om du skal sitte hjemme å lese pensum eller ut å trene. Adidas sine gode bomullsokker, både knelange og vanlige, får du i både sort og hvit utførelse.

Track pants har de i ulike modeller hos All-in, perfekt til trening eller til hverdags.

 

Adidas og Reebok sneakers er All-in best i byn på, og en supernyhet denne høsten er Adidas Ultra Boost. En superlett sko med en skikkelig «boost» i hele sålen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Populære og mestselgende «Stan Smith» fåes til både dame og herre, barn og baby!

 

Reebok sneakers er like populære enda, og du får den i flere utførelser hos All-in.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Adidas Flux er en allsidig sneakers som finnes i flere design, og Adidas Gazell er det mange trendbevisste kvinner som kjøper. Dette er gode sneakers for pris- og trendbeviste studenter.

Flere høstjakker er kommet i butikken, til dame og til herre. Varm dunjakke, stilig vindjakke eller en trendy bomberjakke? All-in har det!

Så; velkommen til Haugesund alle nye ( og gamle) studenter! Ta turen innom All-in for å sikre deg Haugesunds «must have»; regnjakke og kule sneakers.

I morgen er det Bylørdag, Havnedager og Sildabord så det er bare å ta turen til  sentrum og stikk innom All-in å se på nyhetene.

All-in finner du i gågaten, Haraldsgaten 143. På Facebook her: All-in Haugesund og på Instagram: @allinhaugesund