Studio Essens – Haugesund Sentrum

Studio Essens

Skrevet av Haugesund Sentrum - onsdag, 8 januar 2020

Lyst å unne deg litt egentid? Ta en pause i en travel hverdag, og ta turen til Studio Essens Hud og Fotpleie. Her tilbyr de alt innen hudpleie, fotpleie og kroppspleie.

Studio Essens drives og eies av Ann-Magret Bauge. Hun startet salongen i 2000, som i år er 20 år siden. Hun startet først i Haraldsgata 138, før hun i 2007 flyttet til andre etasje i Åsbygata 4. Rett over klesbutikken Noor By M.

Ann-Magret har fire ansatte som alle har utdannelse innenfor hudpleie, fotpleie og kroppspleie.

Studio Essens tilbyr en varm og avslappende atmosfære i flotte omgivelser.

Innen hudpleie har de mange behandlinger å tilby. En av de mest populære er Green Peel, som er 100% urtebasert. Her får huden en god treningsøkt, som er naturlig for huden. Huden blir i balanse, og behandlingen gir umiddelbare resultater.

Ansiktsbehandlingene tilpasses individuelt etter en hudanalyse, hos Studio Essens.

– Mange kommer innom oss fordi de har en hudtilstand som de vil forbedre. Andre kommer fordi de ønsker velvære, forteller Ann-Magret.

De selger også ulike hudpleiemerker som Matise. Dr. Christine Schrammek, Priori, Elemis, Skin Better Science og Cosmeceuticals.

– Daglig rens av huden morgen eller kveld er viktig. Bruk en dagkrem som gir fuktighet og beskyttelse. Husk peeling en til to ganger per uke, for å fjerne døde hudceller, forteller Ann-Magret.

De har også makeup fra bareMinerals, som er basert på 100% mineraler. De har også produkter til føttene fra Gewol, som nok mange kjenner til.

De har også farging av bryn og vipper, og vippebøy. De tilbyr også fjerning av hår med voks eller elektrolyse.

Studio Essens tilbyr også ulike behandlinger innen fotpleie. Her kan du få alt fra standard fotpleie til fransk manikyr.

– Bestiller man fotpleie, så får man fotbad, fjerning av har hud, klipp og stell av negler inkludert. Vi tilbyr også blant annet fjerning av torner og vortebehandling, forteller Ann-Magret.

Alle er autoriserte fotterapeuter, men de har også en egen ansatt som er utdannet både fot og muskelterapeut.

– Alle bør ta fotbad en til to ganger per uke, og man bør smøre føttene daglig med fotkrem, forteller Ann Magret.

Vi spurte Ann-Magret om hvorfor hun valgte å starte salongen, og hva som gjør at hun har jobbet i yrket i over 20 år. Hun forteller at hun har «passion» for faget, og elsker å jobbe med mennesker.

– Dette yrket er perfekt for meg. Jeg elsker når kundene blir fornøyd etter at de har fått behandling her hos oss, forteller Ann Magret.

Det er ingen tvil at kundene trives hos henne, og at hun trives i yrket sitt. Et livligere og mer positivt menneske finnes kanskje ikke i Haugesund sentrum.

Hos Studio Essens har de også et godt utvalg av behandlinger innen masssasje.

– Enten du bare vil ha ryggmassasje eller hele kroppen, så tilbyr vi det. Vi har også steinmassasje og massasje for gravide, forteller Ann-Magret.

For bestilling av time, se her.

Velkommen til Studio Essens!