Studio Essense hud og fotpleie – Haugesund Sentrum

Studio Essense hud og fotpleie

Skrevet av Haugesund Sentrum - tirsdag, 21 april 2015

Rett nedenfor Markedet, i etasjen over klesbutikken Risøe i sentrum, finner du Studio Essense. Jeg tok en prat med Ann-Magret som eier og driver denne hudpleieklinikken. De  tilbyr et stort utvalg av unike behandlinger for ansikt og kropp med effektive hudpleieserier og apparater. Behandlingene er skreddersydd til hver enkelt kunde, og de legger stor vekt på å finne akkurat den behandlingen som din hud trenger. De har et stor og variert tilbud av behandlinger; ansiktsbehandling, farging av vipper/bryn, hårfjerning, fotpleie og massasje.

I lokalene deres er det lekkert innredet, rolig musikk og en mild duft av «velvære». Et innbydende venterom, og et rikt utvalg av produkter. Tips! Denne leppebalmen selger de utrolig mye av! Den er perfekt for tørre lepper, gir volum, retter ut fine linjer over leppen og gir mye fuktighet.

De fører en rekke anerkjente og populære poduktserier:
Carita, Matis, Decleor, Elizabeth Arden PRO, Schrammek, Opi, BareMinerals og Gehwol.

Det nyeste er at de nå også tilbyr Dr. Schrammeks GreenPeel! Jeg har lest mye om GreenPeel, og det er uten tvil den mest popuære behandlingen i Norge for øyeblikket. En rekke kjendiser sverger til denne peelingen, som gir øyeblikkelig glød og ny energi til huden. Og om to uker skal jeg teste den selv, for å se effekten. Da vil jeg publisere før- og etter bilder her på bloggen for å se om vi kan få frem den berømte gløden.

Alle som jobber på Studio Essense er autoriserte hud-og fotterapeuter og gir deg personlig service og veiledning.

Du kan lese mer om klinikken på deres facebook-side her:  https://www.facebook.com/pages/Studio-Essens-hud-og-fotpleie/

Og bestill time hos dem her: http://www.ledigtime.no/studioessens/main