Stylingtips fra Jon Lundemoen! – Haugesund Sentrum

Stylingtips fra Jon Lundemoen!

Skrevet av Haugesund Sentrum - tirsdag, 11 desember 2018

Den store festsesongen er allerede godt i gang for de fleste – sosiale tilstelninger tikker inn flere steder i kalenderen. Den største feilen en del gjør år etter år er å ta på seg litt for mye av alt. Pass på at du ikke ender opp med å konkurrere med et ferdigpyntet juletre.

Denne sesongen ser vi tydelig at både paljetter, mørk lilla, metallisk farger, dyp rød, flaskegrønn og sort går igjen. Farger som alltid fungerer til jul og nyttårsfeiring!

Paljett kjole og velour kjole i grønn hos Bik Bok.

Harriet hos Tekstilhuset E. Jacobsen viser frem en av de flaskegrønne kjolene de selger. De har stort utvalg i kjoler til årets festsesong!

«Den lille sorte» kombinert med flotte paljetter – får du hos Tekstilhuset E. Jacobsen

Else hos Fransa viser frem sitt utvalg i kjoler – her er det også mye å velge mellom!

Kjoler fra Windsor

Rålekkert skjørt fra Vero Moda – kan kombineres med bluser!

Metalliske kjoler i ulike farger hos Høyer.

Etter å ha valgt farge på kjolen er det superviktig å finne et snitt som passer til din fasong og høyde. La fokuset falle et sted, en klassisk feil er å la fokuset falle på både ben, utringing og rygg. Dette skaper kun kaos. Mitt tips er å la fokuset ligge på en av delene, det gir det hele en mye mer sofistikert look. Hvis du går for en kjole med dyp utringning ville jeg ha tonet ned bena med en dekkende strømpebukse.

Eirin og Mona fra Christina Modell har på seg lange kjoler fra butikken sin.

Både jul og nyttårsfeiring betyr at det blir en del sitting rundt middagsbordet, sørg for at du har en kjole som sitter behagelig på kroppen. En hold-in er alltid en god ide å ha på under kjoler, det gjør at stoffet faller mye finer på kroppen. Hanskemagasinet selger hold-in strømpebukser fra Wolford.

Ullkåper og fuskepels fra Lie 1899.

Det pleier å være minimalt med varme i selskapskjoler, varmt yttertøy er da et must å huske på! For all del ikke finn på å ødelegge hele stylingen din med å ta på den deilige allværsjakka, i tillegg til å ødelegge stylingen kan den sørge for at du ikke kommer inn på en rekke ute. Årets store hit er fuskepelsen, den gir deg rikelig med glam-faktor samtidig som den holder deg god og varm. Den klassiske ullkåpen er også en sikker vinner.

Fuskepelser hos Gina Tricot.

Sko: Denne sesongen ser vi at paljetter og strass er en sikker vinner, noe som er perfekt å bruke for å løfte opp en sort kjole. Våg å være litt leken med valg av sko, men pass på at du velger et par sko som tåler en natt på dansegulvet. Det er helt genialt å investere i et par gelepads til å legge i skoene, noe du vil være veldig glad for dagen etter.

Sko fra Høyer.

Røde lekre sko i velour fra Mani.

Tilbehør: I år kan vi se mye stener og strass i motebildet, men her er det også veldig viktig å ikke henge på seg alle skattene som ligger i smykkeskrinet. Stikkord for sesongen er hårsmykker, store øredobber, eksklusive stener, strass, lange øredobber, krystaller er årets store snakkis.

Lekre armbånd og øredobber fra Odd Inges Gull og Sølv.

Make-up:
Sett av litt tid til å lære deg å legge punktvipper, det gir en helt fantastisk look! Jeg vil også anbefale dere å teste ut leppefarger med litt mer tyngde i, både rødt og plommefarger er noe som er veldig aktuelle denne sesongen. Årets festnegler går i metalliske farger, eller den tradisjonelle rødfargen. Sett av god tid til å legge på lakken, stress gir som regel ikke så veldig bra resultat på jevnheten.

Cecilie hos KICKS viser frem punktvippene de selger – fra 59 kr. og oppover.

Lipgloss og leppestift i plommefarger fra KICKS. 

Nedenfor: neglelakk i metalliske farger fra KICKS.

Regina har alt du trenger til julebordet – enten det er rød neglelakk eller leppestift!

Hår: Gå for et håroppsett som er løst og ledig, det skal ikke se ut som om du har vært i frisørstolen i flere timer før tilstelningen. Dropp krøller som ser ut som stive korketrekkere, i år skal det være rikelig med bevegelse og struktur i håret. Tenk litt mer tilfeldighet når det kommer til styling, jazz det hele opp med noen lekre hårsmykker eller klemmer med stener og strass.

Har du lyst på flere tips av meg, eller kanskje finne drømmekjolen? Haugesund sentrum arrangerer kjole pop-up butikk med kjoler fra alle butikkene i sentrum. Her hjelper jeg å velge kjolen som passer deg! Du finner oss mellom Norli og Nille lørdag 15. desember kl. 11-15 og søndag 16. desember kl. 14-18. Her blir det også mulighet for å få tips og triks til makeup/hår!

Tekst: Jon Lundemoen

Bilder: Haugesund Sentrum