Tekstil Vask - det lokale vaskeriet – Haugesund Sentrum

Tekstil Vask – det lokale vaskeriet

Skrevet av Haugesund Sentrum - fredag, 8 april 2016

Tekstil Vask eies og drives av Trond Elholm-Larsen og hans kone Anne. Bedriften ble startet av Trond sin bestefar i 1949 for å avlaste husmoren. I starten gikk det mye i vask av skjorter og duker. Etterhvert ble det også vask av sengetøy for båter som lå til kai på Haugalandet.

De har i dag ti ansatte og er det eneste lokale vaskeriet på Haugalandet. Tekstil Vask har blant annet vask og utleie av sengetøy og håndklær til hotellbransjen, vask og reperasjon av arbeidstøy, utleie av matter, utleie av mopper, vask og utleie av duker og vask og utleie av kokketøy. De har mange store kunder, en av dem er Hydro på Karmøy.

IMG_6689

Tekstil Vask har mange dyktige ansatte som sørger for rene og pene produkter.

IMG_6691 IMG_6710 IMG_6714

Tekstil Vask flyttet til Raglamyr i begynnelsen av 2015. Før dette var de mange år i sentrum. Tekstil Vask er stolt medlem av Haugesund sentrum og leverer matter til de fleste bedriftene i sentrum.

IMG_6718 IMG_6723 IMG_6732

Tekstil Vask er opptatt av å gi kundene god service, og låner ut gratis røde dørmatter hvis kundene har kundekvelder eller andre arrangementer.

IMG_6745

Daglig leder Trond Elholm-Larsen er en selverklært perfeksjonist, og er opptatt av at dukene har fine og rette kanter.

IMG_6755 IMG_6758 IMG_6760

Hos Tekstil Vask kan man velge de fargene og motivene man ønsker på mattene. De er også svært slitesterke og tåler et «trøkk».

IMG_6772 IMG_6775 IMG_6781

Trond og Anne er opptatt av lokal handel for å sikre de lokale arbeidsplassene. Trond påpeker også at det er en positiv miljøgevinst ved å handle lokalt. Årsaken er at frakten fra produktet er på renseriet, til produktet er hos bedriften er vesentlig kortere.

Velkommen til Tekstil Vask!