Tekstilhuset E. Jacobsen - med egen interiøravdeling – Haugesund Sentrum

Tekstilhuset E. Jacobsen – med egen interiøravdeling

Skrevet av Haugesund Sentrum - onsdag, 15 januar 2020

Tekstilhuset E. Jacobsen  ble etablert i Haugesund i 1875, og har siden tilbudt kvalitetsvarer og fagkunnskap til hele distriktet. I første etasje har de egen interiøravdeling der de selger gardiner, solskjerming, tekstiler, dyner og alt annet innen interiør.

Ellen Jacobsen er daglig leder for interiøravdeling. Hun driver Tekstilhuset E. Jacobsen med sin søster Harriet. Harriet er daglig leder for dame- og selskapsavdelingen.

Tre dager i uken er Ellen ute på farten og hjelper ulike kunder, både private og bedrifter. Her kan du få gardiner og solskjerming skreddersydd og montert.

Hos Tekstilhuset selger de solskjerming fra merket Luxaflex, som er av god kvalitet og er blitt svært populært.

– Luxaflex har alt innen innvendig solskjerming. Her får du skreddersydde gardiner, og motorstyrte gardiner om du ønsker det, forteller Ellen.

De har også et rikt utvalg på skreddersydde gardiner.

Wenche Eidsvåg Glette har jobbet i snart 8 år på interiøravdelingen. Hun viser her frem noe av trendene, som er mønster og dyreprint.

– Interiøret følger ofte trendene i klesbransjen, forteller Wenche.

Hos Tekstilhuset E. Jacobsen har de mange ulike merker å tilby på interiør. Alt fra Georg Jensen, Jakobdals, Lovely Linen med flere.

Duker og voksduker har de også et svært godt utvalg av!

– Voksduker selger vi mye av, vi har godt utvalg og det er få på Haugalandet som selger det, forteller Ellen.

De har også lokaltprodusert interiør, blant annet fra Einarsen 3D.

De har også godt utvalg i håndklær fra Cawo. Her finner du ulikt mønster og farger.

De har også veldig godt utvalg i sengetøy, blant annet fra Høie, Somnia, Joppe og Elegante. De har dundyner fra Bergen Dun, lekre ulltepper fra både Høie og Klippan og sengetepper i ulike farger og varianter.

Da vi var innom Tekstilhuset E Jacobsen, hadde Ellen besøk av Kristin. Kristin er distriktsansvarlig for Høie i Sør-Norge, og viste frem vårens nyheter til Ellen.

Velkommen til Tekstilhuset E. Jacobsen!