Tøysko til enhver anledning - sko Mani! – Haugesund Sentrum

Tøysko til enhver anledning – sko Mani!

Skrevet av Haugesund Sentrum - fredag, 8 mai 2015

På jakt etter nye vår- eller sommersko, sko til 17 mai eller konfirmasjon? Det er ikke alle som liker eller kan gå i høye hæler og da bør du ta turen innom Mani nå.Hos Mani i Haugesund sentrum finner du nå mange flotte nyheter. Tøysko er superaktuelt nå når vi går mot sommer. De er lett anvendelige og kan kombineres både med pent antrekk og det mer hverdagslige. De finnes i alle farger og utføringer hos Mani, med glitrende detaljer eller i mykt skinn. Gode på foten og et fint alternativ til sandaler, med tanke på været som vi ofte har her på vestlandet.

Prisene ligger fra 299kr og oppover. Du kan kombinere tøyskoene med hva som helst egentlig og hos Mani finner du garantert et par i din stil.

Blondeshorts, jeansskjorte og en frynseveske sammen med et par kule tøysko, kanskje i slangeskinn? Perfekt antrekk for en tur «te byen» på kafe med venninner.

 

«Toms» er velkjent for mange, og hos Mani får du mange forskjellige modeller, også til barn.

«Blondeskoen» fra Toms er superfin å kombinere med ledige bukser, en fin tunika og et lekker smykke.

Eller du kan slenge på deg en boyfriendjeans, singlet, solbriller og et par pastellfargede sko i mykt skinn.

Mani ble startet i 2010 av en haugesunder, og har dermed hovedkontoret sitt i 2 etasje i butikken. Mani har alt fra «førstesko til sistesko», altså noe for alle aldre. De vil være et friskere alternativ og har et stort utvalg innen sko og støvler. Manibutikken i sentrum får inn litt ekstra til dame både innen merker og modeller. De har også mye tøft til herre, som de siste årene har blitt mer skobevisst. Nå har mannfolka mye mer å velge i når det kommer til spreke og kule sko.

Følg Mani på instagram: @mani.sentrum