Vår- og sommermote hos Høyer Haugesund! – Haugesund Sentrum

Vår- og sommermote hos Høyer Haugesund!

Skrevet av Haugesund Sentrum - torsdag, 16 april 2015

Høyer er selvsagt med når vi snakker mote i sentrum. Høyer åpent i Haugesund i 2012 og har allerede opparbeidet seg mange faste kunder. Høyer er kjent for moteinteresserte fra før, da de har butikker i både Stavanger, Bergen og flere store byer. Noen merker går igjen i Høyerbutikkene, men de står likevel ganske fritt til å velge hva de ønsker i butikken. Marianne som driver Høyer i Haugesund reiser på innkjøpsmesser både i Norge og Paris.

Hos Høyer er finner du alt du trenger til et komplett antrekk fra klær til sko, vesker og smykker. Egen jeansavdeling med blant annet Diesel og Mardou&Dean. Dette er en butikk for damer i alle aldre, og de tilbyr en god miks av ulike prisklasser som passer de fleste. Hos Høyer er de opptatt av å gi god personlig service og yte det lille ekstra.

Vår- og sommerkolleksjonene til de forskjellige designerne er i litt ulike stiler, noe som gjør at her hos Høyer kan du finne den stilen du liker. Malene Birger kjører frynser på klærne og har mye lekkert i fargen nude og kamel. Ønsker du den sporty moten så har både Designers Remix og Alexsander Wang mye fint å velge i. Hos Hunky Dory er det den bohemske stilen som gjelder. Foretrekker du mer basic og klassisk så finner du det også. Noe for enhver stil hos Høyer! Andre merker er Michael Kors, IRO, Rag&Bone, FWSS, Cala&Jade, Diesel, Custommade, Dagmar og flere.

Nydelige Eline stilte villig opp som modell, og her er det bare å suge til seg inspirasjon fra de lekre antrekkene!

Topp med frynser og lekre pumps fra Malene Birger. Solbriller fra FWSS.

«Denim on denim» er en trend i vår/sommer. Lys dongeriskjorte fra Diesel kombinert med en mørkere jeans gir en kul look. Kombiner med et par lekre pumps (disse fra Michael Kors) eller ton det ned med et par sneakers.

Striper og duse pasteller i en fin mix fra norske Holzweiler. Vide bukser er veldig trendy denne våren. Her kan du også kle dem opp med pumps eller ha en mer avlappet look hvite sneakers.

I butikken er det flotte prøverom, god plass til å prøve klærne og veldig hjelpsomme ansatte som alltid smiler og veileder. Innimellom har de kundekvelder med gode tilbud og det er alltid koselig å komme inn dørene på Høyer. Sko og vesker fra Michael Kors er like populære og de har et rikt utvalg her hos Høyer.

De har fått inn nydelige selskapskjoler i butikken, og mange har allerede begynt å kjøpe kjoler til sommerens bryllup. Disse må du bare gå innom og prøve!

Tips! Det jeg syns er ekstra kjekt på Høyer er at de alltid er flinke til å oppdatere sin Instagramkonto med inspirerende antrekk og bilder av det de har i butikk. Jeg sjekker ofte instagramkontoene til de ulike butikkene før jeg drar ut for å shoppe, for da vet jeg hvor jeg finner det jeg leter etter ( eller bare må ha!) og sparer tid. Her er et utvalg av bildene du finner på @høyerhaugesund

Og sjekk facebooksiden deres her: https://www.facebook.com/hoyer.haugesund