Vinterferietips fra Intersport Haugesund – Haugesund Sentrum

Vinterferietips fra Intersport Haugesund

Skrevet av Haugesund Sentrum - tirsdag, 17 februar 2015

Er alle i gang med vinterferien? Har du alt du trenger til en tur i snøen?

Jeg har vært innom Intersport Haugesund for å se hva de kan hjelpe deg med til vinterferien. Intersport har vært i de samme lokalene siden Edda Kino åpnet, så siden slutten av 70 tallet. De som jobber der har vært i denne bransjen lenge, så her får du utmerket personlig service og de vet hva de driver med. Dette er en fagbutikk med høy kvalitet på jobben de gjør.

Her finner du ullundertøy, fleece, skibukser og skijakker, luer og tilbehør, sko og skipakker. De har absolutt alt du trenger for en god opplevelse i skibakken eller på langrennstur.

Merker som Kari traa, Asics, Nike, 2xu, Umbro, Craft, Swix, Ullvang og Bergans i godt utvalg.

Fargerikt treningstøy og sko til ditt behov. De har blant annet en «Footbalance» maskin. Med denne så tar de bilde av bena dine og finner sålene som du trenger. De kan ved hjelp av dette finne de perfekte løpesko til ditt behov. Hvor bra er ikke det?

Intersport Haugesund er konkurransedyktige på pris, de har parkering rett utenfor butikken ( hurra!) og her får du personlig service av dyktige folk.

Å finne det rette utstyret er viktig, ikke bare for smøreteamet på landslaget men også for at du skal få en god skitur. Hos Intersport har de spennmåler. Det vil si at de utifra vekten din kan finne akkurat hvilke type langrennski du trenger. Dermed får du perfekt grep, i tillegg måler og markerer de skiene for deg slik at du kan smøre skiene dine for absolutt best gli.

De har også stort utvalg i sykler til både barn og voksne, sykkelverksted og utfører service på sykler. Noe å tenke på når de nærmer seg vår.

De har mange gode tilbud for tiden, så ta turen innom den flotte gjengen på Intersport Haugesund. Du finner dem i Sørhauggaten 183, rett bak Edda kino.

Se også Facebook siden deres her: https://www.facebook.com/pages/Intersport-Haugesund-As/