Haugesund Sentrum
Haugesund

Service

Vi tilbyr ulike service for kunder og publikum!

Personlig shopper

Vi er så heldig og samarbeider med stylisten Jon Lundemoen. Han jobber som internasjonal stylist, og har veldig bred erfaring innenfor bransjen. Jobber til daglig som freelance stylist, her jobber han både med tv, magasiner og personal shopping.
Jon er utdannet make-up artist, frisør og stylist. Ønsker du å ha en shopping runde med Jon i sentrum?

For priser og mer informasjon. Ta kontakt med Camilla Klovning Strømø (Sentrumskoordinator)

E: camilla@haugesundsentrum.no
M: 90 60 50 13

Låne standplass

Vi låner ut plass til både bedrifter, privatpersoner, frivillige lag og organisasjoner. Vi låner også ut boden vår på Landsmannstorget alle dager gjennom hele året.

OBS! Vi gjør oppmerksom på at det er hovedsakelig Haugesund kommune har ansvar for utlån av standplass hele året.  Dette gjelder ikke boden på Landmannstorget (Steinparken). For søknad til kommunen se her. Hvis du ønsker å lage til en aktivitet, så kan vi være behjelpelig med å sende søknad. Send oss en mail, så ser vi hva vi kan få til sammen.

For priser og mer informasjon. Ta kontakt med Åstalill Thune Larsen (Sentrumssekretær):

E: astalill@haugesundsentrum.no
M: 905 58 229

Leie lokaler

Vi har tett samarbeid med samtlige gårdeiere i sentrum. Ta kontakt med oss hvis du er på jakt etter noen spennende lokaler!

Toaletter, rullerstoler og stellerom

Flere av våre medlemmer har toaletter tilgjengelig i sin bedrift. Det er også offentlige toaletter mellom Norli og Vitusapotek og det er flere toaletter på Markedet. Totalen, MeMini, Naturbakst og Markedet er noen av våre medlemmer som har stellerom.

Vi låner ut to rullestoller i Haugesund sentrum mot et depositum på kr. 100. Du finner rullestollene plassert på MARKEDET kjøpesenter og på Bytunet (Turistinformasjoen).

Henvendelse Markedet, M: 90 07 17 45

Henvendelse Bytunet, M: 90 60 50 13

Vi takker vår hovedsamarbeidspartner Haugesund Sparebank for sponsing av begge rullestolene!

 

Haugesund Sentrum Næringsdrift AS

Strandgata 171, 5525 Haugesund

post@haugesundsentrum.no