Låne standplass?

Vi låner ut plass til både bedrifter, privatpersoner, frivillige lag og organisasjoner. Vi låner også ut boden vår på Landsmannstorget alle dager gjennom hele året.

Vi gjør oppmerksom på at det er hovedsakelig Haugesund kommune har ansvar for utlån av standplass hele året.  Dette gjelder ikke boden på Landmannstorget (Steinparken). For søknad til kommunen se her. Hvis du ønsker å lage til en aktivitet, så kan vi være behjelpelig med å sende søknad. Send oss en mail, så ser vi hva vi kan få til sammen.

Leie lokaler

Vi har tett samarbeid med samtlige gårdeiere i sentrum. Ta kontakt med oss hvis du er på jakt etter noen spennende lokaler!

Toaletter, rullerstoler og stellerom

Flere av våre medlemmer har toaletter tilgjengelig i sin bedrift. Det er også offentlige toaletter mellom Norli og Vitusapotek og det er flere toaletter på Markedet. Totalen, MeMini, Naturbakst og Markedet er noen av våre medlemmer som har stellerom.

Vi låner ut to rullestoller i Haugesund sentrum mot et depositum på kr. 100. Du finner rullestollene plassert på MARKEDET kjøpesenter og på Bytunet (Turistinformasjonen).

Henvendelse Markedet, M: 90 07 17 45

Henvendelse Bytunet, M: 90 60 50 13

Vi takker vår hovedsamarbeidspartner Haugesund Sparebank for sponsing av begge rullestolene!

Bilde tatt av: Kurt Misje